Bu Blogda Ara

10 Haziran 2012 Pazar

Bir sorum olacaktı

   Sizce kendinden küçük bir çocuktan hoşlanmak caiz midir? çocuk büyük dursa, uzun olsa, sizden bi yaş büyük kızlarla çıkmış olsa, fikirleriniz uyuşsa ve yakışıklı olsa bile? Kafam çok karışık bloggerlar yorumlarınızı bekliyorum

5 yorum:

Arrow Cave dedi ki...

Uzun boylu,fizik yapısı düzgün,bebek yüzlü diyeceğimiz bir kategoriye dahil oluyor kendisinden büyük kızlarla çıkması kazanova potansiyeli ya da kendini akranlardan daha olgun göstermekte olabilir.Çocuğun yakışıklı olması ve de kendini iyi ifade edebilmesi kafanı karıştırıyor mevcut kişinin ergen dönemlerine girmesi muhtemel evrelerde bu ilişkiden uzun vadede zararlı çıkman muhtemeldir yol yakınken vazgeç mantığını dinle bunu bir kadına nasıl ifade edebilirim ki başka ya da kalbini dinle ve gelecekte bir şekilde kalbinin kırılmasına hazırlıklı ol..

Aptal Dörtlü dedi ki...

Ooo Enes ya üzdün beni :( ama haklısın bence de olmaz zaten, hiç başlamamak en iyisi

Rapunzeliçe dedi ki...

ben 4 yıldır kendimden 1.5 yaş küçük biriyle beraberim.Bu güne kadar bir gün bile yaşımızdan dolayı problem yaşamadık.Başladığımızda ben 17 o 15.5 yaşındaydı düşünün:)diyeceğim o ki olacağı varsa oluyor ya.Yazını geç gördüm kusura bakma ama bunu yazmayı görev bildim:)

Arrow Cave dedi ki...

Kupa Kızı Mimlendiniz..;DD

Kaos dedi ki...

Seviyosan git konuş bence.